Cautare

2563 de rezultate pentru "cristian scutaru" (2.96 secunde)
Consultantul in nutritie si fitness Cristian margarit si ArtroHelp va invita sa redescoperiti bcuuria miscarii si starii de bine! ... ArtroHelp este si recomandarea lui Cristian Margarit, dupa ce acesta s-a confruntat cu o hernie de disc, s-a orientat spre implicarea directa in ceea ce priveste dezvoltarea ArtroHelp.
De cum pasesti in curtea lui Cristian Lascu, in satul Cojesti, din judetul Calarasi, te intrebi daca locuinta lui este reala sau de jucarie. ... Cristian Lascu e speolog si a colaborat inclusiv cu celebrul oceanograf Jacques-Yves Cousteau.
Cristian Tudor Popescu e de parere ca la Club Colectiv a fost un act terorist. ... Are toate aspectele unei astfel de actiuni", a declarat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.
Fostul politician Cristian Boureanu a fost filmat in timp ce isi agresa fiica in mijlocul drumului, iar adolescenta striga dupa ajutor.
UNATC, actrita - Cristian Veet - trainer - Georgeta Sultan - instructor - Leonard Radutz - instructor Yoga - Mihaela Gugu - terapeut - Mirela Pelin - specialist nutritie - Maria Cristina Stroiny - bioterapeut - Elena Cosma - psihoterapeut - Mirela Ceaus - prof.
Cristian Barbulescu: ... Floarea Vietii - intre concept si credinta - 11:30 - 12:30 - SALA B - Cristian Pompei: Psihonumerologia, Alchimia Karmei - 12:00 - 13:00 - SALA A - Cristian Peta:
Nicolae Vacaroiu si Dan Nica, membri marcanti ai PSD, i-au dat in judecata pe Alina Mungiu-Pippidi, Cristian Parvulescu, Coalitia pentru un Parlament Curat si Asociatia Pro Democratia fiindca au fost trecuti pe "lista neagra".
Din Constanta, singurii nominalizati au fost procurorul Marian Alexandru, din partea Parchetului de pe langa Curtea de Apel, si prim-procurorul Cristian Deliorga, din partea Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.
Cristian Parvulescu, presedintele Pro Democratia, a declarat ca, potrivit unor informatii de ultim moment, unele Birouri Electorale Judetene nu doresc sa ia in considerare decizia BEC de a reduce numarul sectiilor de votare speciale.
Ministrul Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca alegerile din Republica Moldova sunt foarte importante pentru discutiile cu Europa, dar si pentru relatia cu Romania.
Cristian Fierbinteanu a publicat un material pe aceasta tema, intitulat "Basescu si Parlamentul - viziuni diferite, razboi total", si pe care il puteti in continuare.
Noutatea minora a fost discursul moale si foarte slab mediatizat al lui Cristian Diaconescu. ... Cristian Diaconescu este, in peisajul PSD, un utopic in sensul cel mai literal al cuvantului. ... Cristian Diaconescu nu reuseste insa sa trezeasca entuziasm.
Ma refer in speta la declaratia domnului Cristian Preda, ca Guvernul ar trebui s-asculte si ce spun partidele de opozitie, ca ar trebui sa nu mai existe abordari adolescentine de tipul "e vina ta!
Grupul PDL din Senat l-a ales luni, in functia de lider, pe senatorul Cristian Radulescu, care il inlocuieste pe Traian Igas, numit in functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Cu..., tineti minte emisiunea de acum 6 ani, 7 ani, si Cristian Tudor Popescu, si altii parca veneau cu argumente, veneau..., nu cu atmosfera asta otravita, pe care astazi o vezi pe televiziuni.
Europarlamentarul PDL, Cristian Preda, si-a anuntat intentia de a se inscrie in cursa din interiorul partidului, pentru a fi desemnat candidat la alegerile locale.
In data de 22 decembrie 2010 l-ati imputernicit sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (serviciul de informatii al Ministerului Administratiei si Internelor) pe comisarul Cristian Latcau, pana atunci sef al Biroului de Lupta impotriva Crimei Organizate Salaj (unde avea 7-8 subalterni).
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, joi seara, cu viceguvernatorul BNR Cristian Popa pentru a discuta despre functia de premier, au declarat, pentru evz.ro, surse din mediul politic. ... In toamna lui 2009, Cristian Popa a fost sustinut de PDL pentru actualul mandat de membru in CA si viceguvernator BNR.
Europarlamentarul PNL Cristian Busoi a criticat realegerea lui Sepp Blatter in fruntea forului mondial de fotbal.
Cristian Popescu Piedone, candidatul USL la Primaria Sectorului 4 al Capitalei Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, va candida din partea USL pentru un nou mandat la primaria sectorului 4, a anuntat liderul PSD Victor Ponta. ... Am ramas loial lor" a declarat Cristian Popescu Piedone.
google-analytics.com